inbouw led kleuren lichtkrant

Afbeelding1

Bij Barro lichtreclame’s bent u aan het juiste adres voor het laten inbouwen van alle soorten LED kleuren lichtkranten, wij kunnen kosteloos een demonstratie van onze LED kleuren lichtkranten/ LED lichtbakken bij u op locatie geven.U kunt ons bellen voor een vrijblijvende afspraak of een prijsopgave in Alblasserdam of op locatie, kom vrijblijvend langs in de SHOWROOM in Alblasserdam, de koffie of een frisdrankje staat voor U klaar, graag tot ziens, uw contact persoon is Barro van der Noordaa 06-22503309 of mail naar noordaa47@planet.nl

002

006INDOOR / OUTDOOR / WINDOWS lichtkranten en DOOSLETTERS offerte op aanvraag.

De LED kleuren lichtkranten kunnen in diverse uitvoeringen worden ingebouwd,aangepast aan de wens van de klant,een vaste tekst van de lichtbak vormgeving wordt dan ondersteund door een lopende tekst in de LED KLEUREN LICHTKRANT. Diversen mogelijkheden en de technische gegevens voor het inbouwen van uw Lichtkrant:

051Een vaste melding van teksten,bv van A tot Z per regel,dus 26 regels van het alfabet. Speciale optische effecten kunnen worden weergegeven.B.v. de tekst in 16 verschillende kleuren,hoofd en kleine letters,getallen en symbolen.

BIJ de WINDOWS en OUTDOOR ledkleurenlichtkranten kunnen tot 100 paginas worden opgebouwd,naar de wens van de klant per regel of achter elkaar worden geprogrammeerd.

Helderheidsgraag instelbaar vanaf 10% tot 100% met temperatuursregeling en TIJDSAANDUIDING en TEMPERATUUR instelbaar.

Cartoonplaatjes invoegen,dus 26 x van a t/m z per regel invoegen van diversen symbolen.Zoals 26 messages met 250 karakters,16 colers in 42 verschillende symbolen.Afgewisseld met 26 verschillende pictures.

 

foto barro inbouw paginaTechnische gegevens led kleuren lichtkranten :

Diverse lettercorpsen vanaf 52 mm tot 200mm lichtkrant afmeting bv.52mm x 608mm lengte.Bedrijfspanning 230v-/50Hz.Netwerkadapter 12V=LED-lichtkrantvoltage.Afstand bediening 12V,werk/programmeer afstand 8 meter tot 120 meter vanaf lichtbakvormgeving.tot 5 JAAR GARANTIE met certificaat. Daarnaast kan er geprogrammeerd worden via de COM-poort geselecteerd,waarop de LED krant is aangesloten. Bij een USB aansluiting wordt door het stuurprogramma een virtuele COM-poort geïnstalleerd. Als de software is aangestuurd via een schijfje (cd rom) bijgeleverd dan stuurt de computer de lichtkrant aan. Om de lichtkrant WEERBESTENDIG te leveren ,wordt er dus een lichtbak PROFIEL om de lichtkrant op maat geleverd. Afhankelijk van de wensen van de klant volgt er een vrijblijvende offerte en eventueel een bezoek aan het bedrijf. Dit is een zogenaamde Outdoor lichtreclame. Daarnaast leveren wij vanaf 55,- een LEDKLEURENLICHTKRANT ook voor inbouw in Parkeergarages, Zwembaden, Voetgangerstraversen, Etalages, Werkplaatsen, Winkels, Showrooms. Deze LEDkleurenlichtkranten kunnen op elke gewenst VOORMAAT en vormgeving geleverd worden. Dit is een zogenaamde Indoor/Windows lichtreclame.verdere informatie vindt U ook op Digitalelichtkranten.nl ,Barrolichtreclames.com of Barrolichtreclames.eu

WhatsApp chat